Talent acquisition manager | Recruitment Officer bij SiRCLE

Ik ben Cindy Ghislain en werk als Talent acquisition manager | Recruitment Officer bij SiRCLE. Een job die ik met veel passie doe en waarbij ik omringd ben door fijne collega’s.
Doordat ik in juli een tweede wondertje op de wereld zal zetten, ben ik op zoek naar iemand die een deel van mijn taken kan overnemen tijdens mijn afwezigheid.

Ik zoek een fijne collega…

…die mij kan vervangen, en ook na mijn terugkomst aan boord blijft om SiRCLE te versterken! Herken jij je in onderstaande functiebeschrijving?

SiRCLE is een groeiende onderneming gevestigd in Antwerpen. Bedrijven van A tot Z begeleiden bij ideeën (projecten) die te maken hebben met innovatie – verbetering en integratie zoals bijvoorbeeld het uittekenen van een design en de implementatie van een digitale transformatie, continuous improvement en de integratie naar een Shared Service Centre is de core business.

Jouw taak is om SiRCLE consultants te matchen met openstaande opdrachten. Het uitschrijven van functiebeschrijvingen, screenen, interviewen en selecteren van kandidaten, salarisonderhandelingen,… het hoort er allemaal bij. Alsook het begeleiden van de SiRCLE consultants en hun opdrachtgevers gedurende het selectie traject en het onderhouden van de contacten met de SiRCLE consultants en de opdrachtgevers tijdens het project of de opdracht zijn heel belangrijk.

Follow – up van bestaande, reeds opgestarte opdrachten en projecten met klanten en SiRCLE – collega’s mag je niet over het hoofd zien en het opmaken van raam – en deel overeenkomsten behoort ook tot het takenpakket.

Sociaal, stressbestendigheid en enthousiasme zijn eigenschappen die voor deze job belangrijk zijn. Daarnaast heb je met een eerste ervaring in de HR – sector al een streepje voor.

Sta jij te popelen om mijn collega’s gezelschap te houden tijdens mijn afwezigheid? Stuur zeker een berichtje als je vragen/interesse hebt – jobs@sircle.be of bel me op 0468 14 59 13.

Groetjes,  Cindy.

SiRCLE_Cindy